maandag 17 januari 2011

good evening

Daar zit ik dan. Mijn eerste bericht te schrijven voor mijn eigen blog. Ik zal gelijk een paar dingen opbiechten... Ik wilde al wat langer een blog of tumblr (valt dit woord uit te spreken?) maar heb er nooit echt iets aan gedaan, totdat een vriendin vanochtend vertelde over haar eigen nieuwe blogspot, en ik er uit flapte dat ik er ook een wilde/ging maken. Maargoed, ik had denk ik een duwtje nodig. Verder ben ik heel slecht in schrijven, vooral met mijn spellings fouten en af en toe vergeet ik ook wel eens een lettertje (of heel woord). Daarnaast was 'blue my mind' al bezet door iemand die nog niets heeft gepost, dus er moest maar even een woordje voor. Ben ik nu weer heel negatief bezig? Want dat merk ik de laatste tijd van mezelf, dat ik de goede kanten van alles niet zie. Maar meestal zet ik dan een vrolijk of relaxend liedje op (denk Bob Marley) en dan gaat het wel weer.
Maargoed, ik ben dus nieuw. Nieuw in het hele wereldje van het posten, followen en alles daar om heen. Ik zal me daarom even voorstellen, dat ik wel zo leuk voor mijn eerste post. Ik ben Myrte en ik kom uit Arnhem (een stad die voor mij nu wel begint te vervelen als het om winkelen gaat) en ik doe vwo5. Leren en concentratie zijn niet mijn beste punten (eigenlijk heb ik nog een stapel huiswerk naast me liggen maar dit ging toch even voor) maar ik doe toch mijn best, denk ik...
Ik ga natuurlijk mijn best doen om leuke en interessante berichten te posten, en zo veel mogelijk! Oh and don't be afraid to leave a message.

xx Myrte

5 opmerkingen:

 1. heel leuk myrt!
  echt supermooi is je blog nu al!
  je moet me maar helpen ahahah want ik kan het niet zo mooi als jij!
  en dat slecht in schrijven zie ik totaaaal niet terug hoor! heel leuk juist(L)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind niet dat je slecht schrijft!
  Ben ook nog niet zo lang geleden begonnen, ben benieuwd wat je gaat posten
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tumblr spreek je uit als tumbler ^^ en welkom in de blogosphere zou ik zeggen! ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen